Julman Studio, creada per la Marina Julman, fotògrafa, actriu, escriptora i cineasta, és un somni que ha estat portat de l'dea a la pràctica, al qual s’hi uneix la Júlia Pi, maquilladora i interiorista.

 

La idea que hi ha darrere de l’empresa és oferir a la gent un lloc on trobar-se a si mateix a través de l’art. La Marina i la Júlia uneixen la fotografia i el maquillatge per crear un ambient que faci que la gent visqui una experiència i que es gaudeixi cada minut. L’objectiu és oblidar-se del “món exterior” i concentrar-se en un mateix. És, tal i com ho diuen elles, una fototeràpia. És trobar la pau a través de l'art. És un lloc on sentir-se acollit. Un cop finalitzada la sessió, no només la gent se'n va amb imatges sorprenents i un bon maquillatge, sinó que han viscut una experiència.

Tanmateix, un Julman Shooting, té molts avantatges que cap altra sessió de fotografía ofereix. Descobriu-los posant-vos en contacte amb nosaltres o vés a l'apartat de reserves de la nostra web, i viu l'experiència Julman.

MARINA JULMAN

Fotògrafa, actriu, escriptora i Cineasta. En el seu intent de ser com Woody Allen ha acabat assemblant-se a si mateixa. Somniadora, idealista. Encara té l'esperança de cambiar el món. A través de la fotografía captura la veritable bellesa que l'envolta. Fa d'una sessió de fotos una experiència única, divertida i enriquidora tan a nivell personal com professional. En definitiva: fa el shooting que a ella com a actriu, li agradaria que li fessin.

El nom de <<Julman>> és el seu cognom artístic. Prové de Júlia i Manel, els seus pares. I és que com diu un dels seus escriptors preferits: ''el si mateix no és una cosa que es troba, sinó una cosa que es crea''. En la seva novel·la ''Creando a Julman'' ho explica. Aquest 2020 portarà a terme varis projectes com una pel·lícula, diversos microteatres i exposicions de fotografía. 

JÚLIA Pi

Maquilladora i interiorista. Es fixa en els detalls que a simple vista passen desapercebuts. Creativa, desperta i dedicada. Després d'anys jugant a casa amb maquillatges de tot tipus, decideix estudiar la professió i especialitzar-se en maquillatge i caracterització.  Potència tots els punts forts de cada persona i fa que sigui una tasca agraïda. Sap tractar els colors sobre la pell i recalcar allò que ja hi és per fer-ho més evident.  Explota la veritable bellesa que portem a dins i la treu cap a fora. Que la gent es senti bé amb si mateixa és la seva més gran recompensa.

Contacta'ns

CONTACTE

 

julmanstudio@gmail.com

Instagram: @julmanstudio 

                  @marinajulman

                        @julia.makeup.bcn

 

© 2019 JULMAN  STUDIO de Marina Julman i Júlia Pi                                  Barcelona, Catalunya, Espanya

Troba'ns a 

  • Instagram - Negro Círculo